Faq

Jacob Dinesen
Hvor kan jeg parkere?

Der er ved Ishøj Bycenter 1.500 gratis P-pladser. Læs mere om dem her.

Er der et sted jeg kan spise inden jeg ankommer?

I Ishøj Bycenter er der flere muligheder for at få noget at spise. Læs mere på bycentrets hjemmeside her.

Hvor må jeg ryge?

Det er ikke tilladt at ryge indendørs i Kulturium Musikteater, men lige ude foran vores indgang kan man komme udenfor, og der må man gerne ryge.

Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for at have en ledsager med?

Ledsagebilletter kan hentes på lige vilkår med almindelige billetter, altså både via hjemmesiden eller i vores fysiske billetsalg. Ved brug af ledsagebilletter, skal der altid kunne fremvises et gyldigt ledsagekort.

Er der garderobe?

Ja, der er garderobe. Ved arrangementer på caféopstilling findes garderobestativerne bagerst i salen. Ved arrangementer på tribune findes garderobestativerne i caféen.

Må jeg tage mit kamera med?

Nej, der må ikke medbringes professionelt – eller semiprofessionelt optageudstyr. Du må godt tage billeder med din telefon, men vi opfordrer selvfølgelig til, at man nyder koncerten eller teatret i stedet for at tage billeder.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget?

Du kan enten møde fysisk op i vores billetsalg i åbningstiden, ringe til os på 43 54 55 11 eller skrive en mail til os på kulturium@ishoj.dk.

Refundering af billetter

I henhold til forbrugeraftaleloven “lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2, nr. 13”, er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Derfor refunderer vi kun billetter i tilfælde af aflysning eller væsentlige ændringer i arrangementets art, som dato og tidspunkt.