Sommerdage

Igen i år inviterer Kultur- og fritidsudvalget til ‘Kulturium Sommerdage i Byhaven’. Der vil være underholdning for både børn og voksne alle dage, og mulighed for at købe mad og drikke.

Det er gratis at deltage, bare mød op.

Program:
13.00 – Skrallebang
14.00 – Fallulah
15.45 – Søs Fenger

Skrallebang:
Skrallebang spiller aktive koncerter, hvor børnene inddrages gennem leg, bevægelse, historiefortælling og udklædning. Det er et koncertformat, hvor fantasien sættes i gang, hvor der grines, læres og opleves. Fælles for sangene, legene og rekvisitterne er, at både børn og voksne bliver inspirerede til at synge, spille, fortælle og lege på nye måde.

Fallulah:
Fallulah, der i 2009 slog igennem med singlen ‘I Lay My Head’ og senere med albummet ‘The Back Cat Neighbourhood’ er ikke til at komme uden om når man kigger på danske artister de sidste 15 år. Hun har haft stor succes i både ind- og udland, og kommer til Ishøj Byhave med fire albums i bagagen.

Søs Fenger:
Søs Fenger behøves næppe nogen større introduktion. Hun er det af de største popikoner i Danmark, og vi er stolte af, at hun i juli lægger vejen forbi Ishøj. Søs Fenger kommer med fuldt band, så vi kan garantere, at eftermiddagen bliver helt fantastisk, med masser af hits og for mange en ‘trip down memory lane’.

Vi glæder os til at se jer i Ishøj Byhave alle tre lørdage i løbet af sommeren.

Læs mere om de tre sommerdage i byhaven her.

Arrangementerne er selvfølgelig gratis for alle, og man behøver ikke at have billet.

  • Dato: 13. Juli
  • Koncertstart: Kl. 13.00
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.