Sommerdage

Igen i år inviterer Kultur- og fritidsudvalget til ‘Kulturium Sommerdage i Byhaven’. Der vil være underholdning for både børn og voksne alle dage, og mulighed for at købe mad og drikke.

Det er gratis at deltage, bare mød op.

Program:
13.00 – HuHejVildeDyr
14.00 – Thomas Buttenschøn
15.45 – Mike Tramp

HuHejVildeDyr:
HuHejVildeDyr er en spændende musikoplevelse for børn, med originale sange om dyr og fællesskab. De bringer den magiske verden af musik direkte til jeres børn når de spiller, og skaber en mindeværdig dag med deres livlige engagerende forestillinger. Det bliver både sjovt og lærerigt.

Thomas Buttenschøn:
Den populære sanger, musiker og entertainer er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har i den grad ordet i sin magt. Vi glæder os til at opleve Thomas Buttenschøn og hans mange hits i byhaven.

Mike Tramp:
Efter at have rejst verden tynd i over 45 år og udgivet mere end 30 albums, er Mike Tramp vendt hjem. Ikke bare til Danmark, men helt hjem til sig selv med personlige og traditionsbevidste sange på dansk, der både fortæller historien om den utrolige rejse, han selv har været på, men også helt enkelt om at være et voksent menneske. Verdensstjernen besøger Ishøj Byhave, og vi ser frem til en eftermiddag i selskab med Mike Tramp.

Vi glæder os til at se jer i Ishøj Byhave alle tre lørdage i løbet af sommeren.

Læs mere om de tre sommerdage i byhaven her.

Arrangementerne er selvfølgelig gratis for alle, og man behøver ikke at have billet.

  • Dato: 8. Juni
  • Koncertstart: Kl. 13.00
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.