Familieteater

Skatteøen

Alletiders musical for hele familien fra Folketeateret.

letiders eventyrlige Skatteøen er tilbage. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med Sebastians sange som SørøversangenHispaniolaOstesangenAdmiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager jer med til Skatteøen.

Anbefales til børn fra 6 år

Dramatisering: Preben Harris og Sebastian frit efter R.L. Stevensons roman
Musik og sangtekster: Sebastian
Instruktion, bearbejdelse og koreografi: Birgitte Næss-Schmidt
Scenografi: Terry Parsons
Stagefight: Bo Thomas
Kapelmester og arrangør: Peter Hellemann
Teaterforlag: Nordiska ApS
Musikere: Rasmus Lund, Hannibal Gustafsson, Tine Vitkov og Morten Jacobsen
Medvirkende: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland, Christian Mosbæk, Sofie Stougaard, Morten Lützhøft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen, Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Kirkegaard Faartoft, Maria Corydon og Mathias Sprogøe Fletting

  • Læs om vores gratis Kulturium Børneklub herover.

  • Dato: 16. Februar
  • Koncertstart: Kl. 18.00
  • Sted: Kulturium Musikteater
  • Billetpriser: 100 - 300 kr.
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.

Aktuel udstilling