Maria Montell

30 åmed MARIA MONTELL

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. 
Herudover havde hun et verdenshit med sangen Imens Hun sang (di da di), der har udviklet sig til en evergreen i store dele af verden, hvor der nu synges ”di da di” på både Dansk og Engelsk, men også Portugisisk i Brasilien og Mandarin i Kina. I 2024 udgiver Maria Montell nyt album, og i starten af 2025 tager hun på tour med et dream team af musikere (bl.a. Claes Antonsen, Hannibal Gustafsson, Yohanier Ramon  og Carsten Skov).

Maria Montell var en af de mest spillede på DR P3 fladen i 90erne med sange som “Jeg er her for dig”, “Sådan går det hver gang” ogkæmpehittet ”Imens hun sang” (di da di)”. 

Siden de glade 90’ere har Maria Montell haft mange forskellige musikalske ”jern i ilden”, og løbende flirtet med alt fra pop over Bossanova til Jazz.

Nu er tiden inde til et nyt pop-album, som udkommer i 2024, 30 år efter debutalbummet, “Jeg er her for dig” fra 1994. 

Med det første track, “Er vi okay?”, er Maria Montell tilbage med sin let genkendelige vibede og laid back agtige poplyd, der bragte fællessang til dansegulvet i 1990’erne. 

Temaet kredser naturligt om Marias eget liv, og er en opfordring til at dyrke det langsomme og lade tiden gå i stå og bare være. 

At skrive sange er at reflektere over livet, og det er den opgave, jeg har givet mig selv nu. Teksten afspejler noget jeg selv prøver at efterleve; at tage den med ro, livet er ikke et væddeløb. Det er vigtigt også at huske den stille dans,” siger Maria Montell. 

I starten af 2025 pakker Maria Montell tourbussen sammen med hendes musikalske deamteam, og besøger blandt andet Kulturium Musikteater til en fejring af livet, musikken og de første 30 gode år af en imponerende musikalsk karriere. 

Nummererede siddepladser i cafeopstilling.

  • Dato: 7. Marts
  • Koncertstart: Kl. 20.00
  • Sted: Kulturium Musikteater
  • Billetpris: 195 kr.
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.