Søndagsjazz

Kjeld Lauritzen/Sahra da Silva Kvartet

Sahra da Silva er det nye stjernefrø på den danske jazz- og bluesscene. Hun swinger, groover og charmerer sig gennem et repertoire der både rummer hårdtslående bluesnumre og bløde soulballader.
Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer.

Per Gade er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz.
Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som dette. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Kulturium Jazzklub

På scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.

Medlemskabet giver mulighed for at hente en gratis billet på hjemmesiden til al søndagsjazz i Kulturium Musikteater. Ikke medlemmer betaler 40 kr. i forsalg.

  • Kunstner: https://www.youtube.com/watch?v=7BitpbiItXo
  • Dato: 24. Marts
  • Koncertstart: Kl. 13.00
  • Sted: Kulturium Musikteater
  • Billetpris: 40 kr.
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.

Aktuel udstilling