8-10 år

Kids Bio sæson 2024-25

Kulturium Kids Bio er en biografklub for dig hvis du er mellem 8 og 10 år – og også er vild med film.

Kids Bio er et samarbejde mellem Kulturium Biograf og frivillige børn og forældre, hvor børnene vælger hvilke film vi viser.

Et medlemskab koster som standard 200 kr., og giver adgang til fem film og en teaterforestilling i løbet af sæsonen. Til nogle af filmvisningerne vil der være andre ekstraordinære aktiviteter som f.eks. workshops, quiz og spil. De frivillige børn laver også en Kahoot filmquiz inden hver filmvisning, hvor der dystes om blandt andet popcorngavekort som kan bruges til næste Kids Bio arrangement.

Udover gode og hyggelige film får klubmedlemmerne også muligheden for at hygge med venner og møde nye kammerater i et skønt fællesskab.

Som noget nyt kan man i denne sæson købe et medlemskab til ’Early-Bird’ pris (til og med august). Det betyder at man køber et medlemskab inden filmene er valgt til 100 kr. I tidligere sæsoner har vi blandt andet set: Paddington, Min Nabo Totoro, Elementært, og Den bestøvlede kat og Ønskestjernen.

Filmene offentliggøres fredag den 6. september

Datoerne for sæsonens filmvisninger er:

Lørdag 5. oktober kl. 15 – Jane Blond (Teater)

Læs om teateret her

Lørdag 26. oktober kl. 10 – Film 

Lørdag 23. november kl. 10 – Film 

Lørdag 18. januar kl. 10 – Film 

Lørdag 8. februar kl. 10 – Film 

Lørdag 22. marts kl. 10 – Film 

Den købte billet ombyttes til medlemskort som gælder for hele sæsonen. Medlemskortet udleveres ved første Kids Bio arrangement som medlemmet deltager i.

Vil man gerne være med til at planlægge og afvikle Kids Bio i denne sæson, så skriv til tiesk@ishoj.dk. Der er plads til 15 unge frivillige og man får bl.a. lov til at stemme om hvilke film vi skal vise. Vi holder planlægningsmøde og hygger med pizza mandag den 2. september kl. 16:30-19:00 i Kulturium Biograf.

  • Dato: 5. Oktober
  • Koncertstart: Kl. 15.00
  • Sted: Kulturium Musikteater
  • Billetpriser: 100 - 200 kr.
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.