Den Lille Prins

FAMILIEFORESTILLING FRA 6 ÅR

Med mere end 350 forestillinger, og stor efterspørgsel på at se eller gense succesen, genopsætter Teater Next nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er fov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart. Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af sang, musik og humor.

Billetsalget har vist at forestillingen også er et sikkert hit for mange voksne uden børn som ledsagere. I 2020 modtog Teater Next prisen som Årets Børne-Ungdoms/ Familieteater af Danmarks Teaterforeninger:

Anmelderne roste forestillingen til skyerne, som det kan ses i dette videoklip:

Varighed ca. 50 minutter uden pause.

Priser: Voksen 125 kr. unge under 25 år 100 kr. Opnå 25% rabat som medlem af vores gratis børneklub Kulturium Børn:

Kulturium Børneklub

Kulturium Børneklub er vores nye gratis børnekulturklub, hvor du kan opnå forskellige fordele f.eks. rabat på familieforestillinger. Klubben er for alle børn/børnefamilier, uanset bopælskommune. Børneklubben er en familieklub, hvor du kan hente optil fem billetter med rabat til hvert arrangement. Er I optil fem personer i en familie, skal du altså  kun oprette én bruger.

Gratis klub med fordele:

Det er gratis at være medlem af klubben og der følger en masse fordele med.

Et medlemskab giver adgang til:

  • Særpris på familie teaterforestillinger: 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn og unge under 25 år. Der er et begrænset antal rabatbilletter til hver forestilling, så køb i god tid. Disse priser gælder for forestillinger fra 1.maj 2023 – 1 juni 2024.
  • Særpris på børneteater i musikteatret til blot 40 kr. uanset alder.
  • Forsalg til udvalgte store familie og børneevents
  • Info om medlemstilbud via mail (Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet for at modtage medlemstilbud+generel info om klubben.)

Medlemskabet gælder et kalenderår (fra januar til og med december).

Du kan købe optil 5 billetter med rabat pr. arrangement pr. medlemskab.

  • Læs om vores gratis Kulturium Børneklub herover.

  • Dato: 4. Februar
  • Koncertstart: Kl. 15.00
  • Sted: Kulturium Musikteater
  • Billetpriser: 100 - 300 kr.
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.

Aktuel udstilling