Comedy

Premiere

Dan Andersen

TOURSTART i Kulturium Musikteater:

Dan Andersen tour 2024: Nedsat hørelse, nedsat sædkvalitet, opsat far!

Nummererede siddepladser på tribune

Billet kr: 250

Du kan opleve Dan Andersen i et spændende show, hvor Dan med komik og selvfølgelig hans trofaste guitar, vil fortælle historierne om at måtte sande og leve med sine begrænsninger.

Showet handler overordnet om de 3 ting i titlen.

Om skammen, udfordringerne, accepten og til sidst glæden ved at få høreapparater allerede i starten af 40´erne. Om tilløbet til at få testet sin sædkvalitet, erkendelsen og fertilitetsforløbet, og om at være mand på sidelinjen under en graviditet og en fødsel.

Derudover vil showet også handle om at være gennemsnitlig og uperfekt midt i 40’erne, og være tilfreds i det faste parforhold med terminer langt fra Hollywood.

Om Dan Andersen:

DAN ANDERSEN startede med stand-up 1997. Siden har han stået på stort set alle scener – fra 2 paller i en ørkenbase i Afghanistan til Bøgescenen og Royal Arena.

Dan Andersen optræder både med sit velkendte ”guitarshows standup” og med foredrag hvor han, med humor, deler ud af sine personlige erfaringer med et liv med angst og depression, ligesom han har kæmpet en kamp med fertilitetsbehandlinger pga. nedsat sædkvalitet. Derudover har han nedsat hørelse og går til daglig med høreapparat.    Alle emnerne kan være i spil når Dan Andersen holder foredrag.

Dan Andersen kender du som den guitarspillende komiker der har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy blandt andet Comedy Aid, Stand.up,dk, ZULU Open Mic mv.
Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Hans sange har opnået kultstatus på YouTube, og er blevet set mere end tre millioner gange.

Han har lavet flere one-man shows, optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og
Kosovo og for utallige firmaer, festivaler, fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. Så længe der er en mikrofon, er der guitarshow.

Derudover står han bag podcastene ”Fjernsyn for mig” – podcasten der handler om og anmelder tv samt ”Hakkedrengene” – Podcasten der hylder de store actionklassikere fra 80’erne og 90’erne.
I 2021 og 2022 kan man blandt andet opleve Dan Andersen i følgende Tv-programmer:
Zulu Surprise, Stjerner i trøjen, På tværs af Danmark, Danmarks indsamling DR 2022 og Beat Diabetes.

Se Dan Andersnes show På Vippen herunder:

Husk også disse kommende events:

  • Dato: 20. Januar
  • Koncertstart: Kl. 19.30
  • Sted: Kulturium Musikteater
  • Billetpris: 250 kr.
  • Læs om alle vores nyhedsbreve, og tilmeld dig dem der fanger din interesse.

Aktuel udstilling