Peter Nørgaard er Tilbage med et helt nyt DANSK show!  Premiere i Kulturium Musikteater.

Som Sendt Fra Himlen 

Tag med på en uforglemmelig musikalsk rejse gennem dens største danske hits i selskab med den utroligt talentfulde bugtaler, Peter Nørgaard! Det er det hele værd at løsne lægmusklerne og synge med på alle de sange, der har formet vores musikalske arv. 

? “Står på en Alpetop” og “Sexchikane” – Syng med, som om du aldrig har sunget før! ? 

Har du nogensinde set en bugtaler live og/eller hørt en bugtaler synge de mest ikoniske danske sange? Velkommen til Peter Nørgaards fantastiske univers, hvor hans dukkevenner bliver til livsnyderiske legender som Michael Bundesen fra Shu-bi-dua, John Mogensen og endda Flemming “Bamse” Jørgensen fra Bamses Venner! Du vil grine, du vil synge, og du vil føle dig som en del af showet. 

Garanteret Lærkramper og Fællessang! 

Peter Nørgaard har en unik evne til at bringe disse karakterer til live på en måde, der efterlader publikum i ærefrygt og lærkramper på én og samme dag. Forestil dig at se og høre Flemming “Bamse” Jørgensen dukke op på scenen igen, denne gang som dukke, og give os alle de elskede hits, vi ikke kan få nok af.

Showet indeholder også to dygtige sangerinder, Sofie Lerstrup og Mette Marie Fisker, der vil tilføje en ekstra dimension til musikoplevelsen. Deres fantastiske stemmer smelter sammen med Peter Nørgaards talentfulde bugtaleri for at skabe en uforglemmelig showoplevelse. Med masser af show for pengene er det en aften, du ikke vil gå glip af.

? Ét Show, Uendelige Minder ? Dette enestående show varer 2 x 40 minutter med non-stop grin, musik og sjov. Så gør dig klar til en aften med musik, latter og nostalgi, når Peter Nørgaard, Sofie Lerstrup og Mette Marie Fisker indtager scenen med deres uforlignelige talent. Billetterne flyver allerede afsted, så sørg for at sikre dig din plads i dette sjældne festfyrværkeri af en forestilling!

Besøg Peter Nørgaards hjemmeside: Peterbugtaler.dk

Arrangør: SHOWAGENT/Theatre Production

Spørgsmål til show bedes rettet til:

SHOWAGENT/Theatre Production Phone: +45 70200706 Website: showagent.dk Email: sofie@showagent.dk